ПЛАЩАНЕ, ДОСТАВКА И ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

Ние сме представители на Crystal Nails за Централна и Източна България. Обслужваме градовете – Велико Търново, Плевен, Русе, Ловеч, Севлиево, Казанлък, Пловдив, Смолян, Кърджали, Асеновград, Хасково, Ямбол, Сливен, Бургас, Варна, Добрич, Търговище, Шумен, Раград.

Вашите продукти биват доставяни от куриерска фирма Speedy.

Опциите на доставка, които предлагаме са:

  • Безплатна доставка – за поръчки над 99 лв.
  • Таксувана доставка – изчислява се при приключване на поръчката, според Вашият адрес.

Научете повече за това как да се възползвате от своята безплатна доставка.

Поръчките, получени между понеделник и петък, обикновено се обработват в същия ден или до края на следващия работен ден. Поръчките, получени в събота и неделя, се обработват до края на понеделник.

Поръчките биват доставени в периода на 1-3 дни за цяла България със Спиди.

Научете повече за начините на доставка и плащане.

Приемаме следните начини на плащане:

  • наложен платеж при получаване

Научете повече за начините на доставка и плащане.

Да. Непосредствено след като направите поръчка на нашия сайт, ще получите имейл потвърждение на използвания от Вас имейл, в който ще намерите и разписка с поръчаните от Вас продукти.

Ние предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 99 лв.
Общият обем на стоките трябва да достигне 99 лв. след всички отстъпки и преди облагане с данъци и доставка. Поръчките, отговарящи на условията за безплатни промоции за доставка, се доставят чрез куриерските услуги на Speedy.

Виж повече: Доставка и плащане

По това време не приемаме международни поръчки. Ако желаете да поръчате от друга страна, моля свържете се с дистрибутора на Crystal Nails на Вашата страна и направете поръчката там.

Можете да намерите списък на дистрибуторите тук: https://www.crystalnails.com/distributors

В секцията ‘Моите любими’ можете да запазвате своите най-предпочитани продукти в нашия сайт. Използвайте ги, за да се доберете до тях лесно, веднъж след като сте посетили нашия сайт.

Crystal Nails предлага гаранция за всички електроуреди като допълнително предимство, което не засяга законните права на потребителя.

Посочените продукти са гарантирани срещу механични и електрически дефекти за 12 месеца от датата на покупката. Не забравяйте да запазите разписката си като доказателство за покупката.

Следващите са покрити с една година гаранция:

  1. Ел. пили
  2. Прахоуловители
  3. UV/LED лампи
  4. Настолни лампи

Продуктите са гарантирани срещу механични и електрически дефекти за 12 месеца от датата на покупката. Научете повече за видовете гаранция.

По време на гаранционния период Crystal Nails Bulgaria ще ремонтира продукта или ще замени части безплатно, ако се върне с разписката Ви като доказателство за покупка, до Централния магазин на CN – гр. Велико Търново, ул. „Цветарска” 14

Научете повече за условията за връщане на продукти.

Чрез опцията за проследяване на пратката можете да видите дали Вашата поръчка е била обработена и изпратена.

За да видите обновения статус на Вашата поръчка е нужно да въведете:

  • № на поръчката (намерен при имейла за потвърждение)
  • и имейл, използван при приключване на поръчката

Доставката на продуктите от нашия онлайн магазин обикновено отнема не повече от 2 до 3 работни дни от датата на поръчка.

Повече информация относно доставката можете да намерите тук.

Ако имате нужда от помощ с Вашата поръчка, не се колебайте да се свържете с нас на телефон – +359 888 9894 62, или на нашия имейл elitcosmeticaoffice@gmail.com.

Също, можете да се свържете с нас през нашата Facebook страница.