ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Нещо се обърка с поръчката ви? Получихте дефектен продукт или искате да поръчате друг елемент?

Първо, съжаляваме да го чуем, но нека направим нещата правилни най-скоро! Crystal Nails предлага 14-дневна политика за връщане, която дава възможност за пълно възстановяване или замяна!

Ако имате проблеми с изпращането – като повреда, недостиг или несъответствие – моля, уведомете ни в рамките на 3 работни дни и винаги пазете оригиналната опаковка на поръчката си, включително кутии и опаковъчни материали.

За да отговаряте на условията за връщане, Вашият артикул трябва да бъде неизползван и в същото състояние, в който сте го получили. Тя трябва също да бъде в оригиналната опаковка.

За да завършите връщането си, изискваме разписка или доказателство за покупка. Продуктите на Crystal Nails се продават само за професионална употреба. Crystal Nails си запазва правото да провери и поиска доказателство за текущия ви професионален лиценз.

Има определени ситуации, при които се отпускат само частични възстановявания: Всеки артикул, който не е в първоначалното си състояние, е повреден или липсват части поради причини, които не се дължат на грешка.

Ако от покупката ви са минали 14 дни, за съжаление не можем да ви предложим възстановяване или замяна.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА

След като бъдете получени и проверени, ще Ви изпратим имейл, за да Ви уведомим, че сме получили върнатата Ви стока. Ще ви уведомим и за одобрението или отхвърлянето на възстановяването.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ще бъде обработено и кредит ще бъде приложен автоматично към кредитната ви карта или оригиналния начин на плащане в рамките на определен брой дни.

ИЗПРАЩАНЕ НА ПОВРЕДЕНА СТОКА

За да върнете продукта си, трябва да изпратите продукта на: гр. Велико Търново, ул. „Цветарска” 14

Вие ще бъдете отговорни за плащането на собствените си транспортни разходи за връщане на артикула ви. Разходите за доставка не се възстановяват.

Ако получите възстановяване, разходите за връщане ще бъдат приспаднати от възстановяването.

В зависимост от това къде живеете, времето, което може да отнеме, за да може вашият обменян продукт да достигне до вас, може да варира.

Ние не гарантираме, че ще получим върнатата Ви стока.